Επιχειρηματικό Σεμινάριο από την ΕΝΑ Χίου - "ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ"


pvaigaiou

 
 
 

Επιχειρηματικά σεμινάρια από την ΕΝΑ Χίου: «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ» & «ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ»

 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚO ΣΕΜΙΝΑΡΙO

«ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ»
Εισηγητής: Δρ. Μπέλλος Ευάγγελος
Συνεργάτης PLANNING A.E.
ΧΙΟΣ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007, ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Γ. ΚΑΛΟΥΤΑΣ»

Το Επιχειρηματικό Σεμινάριο «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ» σκοπό έχει την αναζήτηση,  εντοπισμό και ακολούθως την ανάλυση των προβλημάτων που πιθανά παρουσιάζονται στις παραγωγικές μονάδες των επιχειρήσεων. Η ανάλυση αυτή σε σχέση με τα παραγωγικά προβλήματα δεν περιορίζεται στην ευκαιριακή και πρόσκαιρη επίλυση των ζητημάτων. Θα προσεγγιστούν θέματα όπως οι επιχειρηματικές στρατηγικές, η επιλογή των προϊόντων ή των υπηρεσιών, οι αποφάσεις για τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν, η δυναμικότητα και η θέση εγκατάστασης του παραγωγικού συστήματος και γενικότερα θέματα που συνεπάγονται τη δέσμευση σημαντικών πόρων και επηρεάζουν μακροπρόθεσμα την απόδοση και αποτελεσματικότητα της παραγωγικής διαδικασίας.
Μέσω του Σεμιναρίου ο εισηγητής θα προσπαθήσει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις προτείνοντας ένα συνδυασμό στρατηγικών που σχετίζονται τόσο με τη σύγχρονη και στρατηγική διαχείριση των διαθέσιμων ανθρώπινων πόρων όσο και με την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών, με τελικό σκοπό πάντοτε την παραγωγή κέρδους, μέσω της παροχής ποιοτικών αλλά ποτέ ζημιογόνων για την επιχείρηση προϊόντων.
Ειδικότερα θα μεταφερθεί η εμπειρία από υπάρχουσες περιπτώσεις επιχειρήσεων δίνοντας έτσι χρήσιμες συμβουλές σε όσους παρακολουθήσουν την κλινική για την εφαρμογή των συγκεκριμένων τεχνολογιών στο δικό τους επιχειρηματικό και εργασιακό περιβάλλον (ΦΑΣΗ Α). Παράλληλα θα υπάρξει επίσης και χρόνος για εξατομικευμένες παρεμβάσεις όπου ο εκπαιδευτής θα προσφέρει χρήσιμες συμβουλές, σε προσωπικό επίπεδο, για εξειδικευμένα θέματα που αφορούν τους εκπαιδευόμενους (ΦΑΣΗ Β).

 
Το Επιχειρηματικό Σεμινάριο θα διεξαχθεί τις ακόλουθες ώρες: 09:00 έως 14:00 (ΦΑΣΗ Α) και 17:00 έως 20:00 (ΦΑΣΗ Β).
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι ΔΩΡΕΑΝ. Στους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί εκπαιδευτικό υλικό και θα χορηγηθούν Βεβαιώσεις παρακολούθησης.

 
* Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 04/10/2007 στα γραφεία της ΕΝΑ ΧΙΟΥ Α.Ε. Πληροφορίες / Αποστολή Δελτίων Συμμετοχής: ΕΝΑ ΧΙΟΥ Α.Ε. – Μεννή Αγγέλα, Τηλ: 2271 0 44830, ΦΑΞ: 2271 0 81330, Email: enachios@otenet.gr & aMenni@chios.gr.      
 
Πηγή: www.chiosnews.com       

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael