Προκήρυξη Διαγωνισμού Υποτροφιών


pvaigaiou

 
 
 

Προκήρυξη Διαγωνισμού Υποτροφιών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» προκηρύσσει διαγωνισμό για τη χορήγηση υποτροφιών ερευνητικού προσανατολισμού, με στόχο την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, για την κάλυψη τριάντα οκτώ (38) θέσεων στα Ινστιτούτα του κέντρου.
     Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 8/9/2008 έως 10/10/2008  σε διαφορετικές ημερομηνίες για κάθε Ινστιτούτο. Η διαδικασία των εξετάσεων ανά Ινστιτούτο (αναλυτικό πρόγραμμα, εξεταστέα ύλη, απαιτούμενα δικαιολογητικά και κατανομή θέσεων ανά θεματική κατεύθυνση), καθώς και η αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι στη διάθεση των υποψηφίων από το Γραφείο Εκπαίδευσης του ΕΚΕΦΕ “Δ”.
     Οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων μαζί με μια φωτογραφία και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, θα υποβάλλονται στο Τμήμα Γραμματείας του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος", έως και τις 5/9/2008.
     Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται μέσω του Γραφείου Εκπαίδευσης του ΕΚΕΦΕ "Δ" (κα. Μ. Φλωράτου, κα. Ι. Κουτσουρά, τηλ.: 210-6503055 , e-mail : edu.info@admin.demokritos.gr), στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΦΕ “Δ” (http://www.demokritos.gr), στην ιστοσελίδα του Γραφείου Εκπαίδευσης (http://edu.demokritos.gr), και στις ιστοσελίδες των Ινστιτούτων.
 

Προκήρυξη.

 

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael