Σεμινάρια Bach στο Μουσικό Σχολείο


pvaigaiou

 
 
 

Σεμινάρια Bach στο Μουσικό Σχολείο

 
     Μελωδίες  J.S. BACH, γέμισε το Μουσικό σχολείο της Χίου, το  περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο πιάνου, στο οποίο συμμετείχαν συνολικά 44 παιδιά, εκ των οποίων τα επτά ήταν από το Μουσικό Σχολείο της Μυτιλήνης.
     Εκτός από τους καθηγητές του σχολείου και πολλοί άλλοι μουσικοί εκπαίδευσης ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Μουσικού Σχολείου και παρακολούθησαν το σεμινάριο, ενώ τα παιδιά δίδαξε η Απόφοιτος της Ακαδημίας Βιέννης, Καθηγήτρια Ωδείου Αθηνών,  Μαίρη Ρώτα.
     Άλλα παιδιά αγχωμένα,, άλλα λιγότερο, ερμήνευσαν τα κομμάτια τους και στη συνέχεια η δασκάλα έκανε τις παρατηρήσεις της, επισήμαινε τα λάθη και έδινε συμβουλές.
     Σύμφωνα με την Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, Ειρήνη Χούλη, στα τρία χρόνια λειτουργία του, το σχολείο έχει διοργανώσει και φιλοξενήσει ποικίλες  εκδηλώσεις, ρεσιτάλ πιάνου, παραδοσιακή μουσική κ.α. «Στόχος μας είναι να γίνει το Σχολείο Πνευματικό Κέντρο», ανέφερε η κ. Χούλη, τονίζοντας ότι σε οποιαδήποτε πρόταση που θα προσφέρει καλύτερη εκπαίδευση στα παιδιά θα είναι διαθέσιμοι. «Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με σκοπό το καλό των παιδιών και τη μουσική, που οργώνει την ψυχή και το πνεύμα, ισορροπεί, επαινεί, συγκροτεί», κατέληξε.

Πηγή: www.chiosnews.com

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael