Φωτο-διαγωνισμός ελληνοτουρκικής φιλίας


pvaigaiou

 
 
 

Φωτο – διαγωνισμός ελληνοτουρκικής φιλίας

 
Το Ελληνοτουρκικό Σωματείο « Νέα Δάφνη » (Defne), στα πλαίσια του καθιερωμένου Ελληνοτουρκικού Φεστιβάλ Φιλίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο παράλληλα σε Ελλάδα και Τουρκία, διοργανώνει Διαγωνισμό Φωτογραφίας - Αφίσας με θέμα « Νερό και Φως ».
Οι δύο φωτογραφίες που θα διακριθούν στο διαγωνισμό, μία από την Ελλάδα και μία από την Τουρκία, θα χρησιμοποιηθούν στην αφίσα καθώς και στα φυλλάδια των εκδηλώσεων:
Η φωτογραφία από την Ελλάδα θα αποτελέσει το κύριο τμήμα της αφίσας για την προβολή του φεστιβάλ στην Τουρκία και η αντίστοιχη από την Τουρκία θα αποτελέσει το κύριο τμήμα της αφίσας για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα με μία έως πέντε ασπρόμαυρες ή έγχρωμες φωτογραφίες οι οποίες θα υποβληθούν σε ψηφιακή μορφή. Τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής είναι η 1η Μαΐου 2008.  Οι πρώτοι νικητές του διαγωνισμού, σύμφωνα με την αξιολόγηση των κριτικών επιτροπών στις δύο χώρες, θα συμμετάσχουν ως επίσημοι προσκεκλημένοι στο φεστιβάλ της φετινής χρονιάς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα παρουσιαστούν σε εκθέσεις στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και θα περιληφθούν στον κατάλογο του διαγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με :
 
Σπύρος Ιατρόπουλος    :
funnypap@hol.gr
Δημήτρης Κιοσέογλου : dimkios@otenet.gr

Πηγή : « www.chiosnews.com »

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael