Τουριστική προβολή - συμμετοχή σε εγχώριες εκθέσεις


pvaigaiou

 
 
 

Τουριστική προβολή- συμμετοχή σε εγχώριες εκθέσεις

 
Ούζο και μαστίχα θα πρωταγωνιστήσουν από πλευράς Χίου στις δύο επόμενες τουριστικές εκθέσεις που θα πάρει μέρος η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χίου.
Συγκεκριμένα στην 1η Έκθεση Ελληνικών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων ποτών, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο “Royal Olympic” της Αθήνας (15-16 Μαρτίου) θα συμμετάσχει και η Χίος.
Με πρωτοβουλία του Αντινομάρχη Πέτρου Φλάμου και με τη στήριξη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων της Ν.Α.Χ. ο νομός θα δώσει το παρών του.
Συγκεκριμένα θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της Νομαρχίας «Ούζο Χίου, μια παλιά ιστορία μια σύγχρονη απόλαυση», ενώ οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν χιώτικα αποστάγματα από τις ντόπιες ποτοποιίες (Απαλαρίνα, Κακίτσης, Στέφος, Στουπάκης, Τέττερης, Ψυχής).
 
 
Λαϊκός Πολιτισμός
Με δικό της περίπτερο και εκδηλώσεις που θα έχουν ως κεντρικό θέμα τη μαστίχα και τα Μαστιχοχώρια, Νομαρχία και Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής συμμετέχουν στην 2η Έκθεση «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός».
Η έκθεση πραγματοποιείται 28-30 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και οργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Στόχος είναι η ανάπτυξη και προβολή του ελληνικού λαϊκού πολιτισμού, η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η προσέλκυση των τουριστών με πολιτιστικά ενδιαφέροντα.
Για το σκοπό αυτό η Νομαρχία καλεί βιοτέχνες και παραγωγούς που παράγουν προϊόντα με βάση τη μαστίχα να διαθέσουν προϊόντα για τη διακόσμηση του περιπτέρου και το κέρασμα των επισκεπτών (η συγκέντρωση των προϊόντων θα γίνεται μέχρι τις 21/3 στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Ν.Α. Χίου).

Πηγή : «chiosnews.com»

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael