Μέσω ΚΕΠ οι αιτήσεις για τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ


pvaigaiou

 
 
 

Μέσω ΚΕΠ οι αιτήσεις για τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ
 
     Υπογράφτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση από την Υπουργό Απασχόλησης κ. Φάνη Πάλλη - Πετραλιά και τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Χρήστο Ζώη με την οποία διευρύνεται συνεχώς ο ρόλος των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, στα οποία θα μπορούν να απευθύνονται πλέον οι πολίτες και για θέματα που αφορούν τα προγράμματα απασχόλησης του Ο.Α.Ε.Δ.
     Με την παραπάνω Κοινή Υπουργική Απόφαση καθορίζεται ότι για τις διοικητικές διαδικασίες που αφορούν τα προγράμματα απασχόλησης του Ο.Α.Ε.Δ., αν και αποτελούν αρμοδιότητα του Υπουργείου Απασχόλησης, θα διεκπεραιώνονται στο εξής και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.
     Το έντυπο της αίτησης για κάθε πρόγραμμα απασχόλησης, θα συμπληρώνεται μέσω διασύνδεσης της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των ΚΕΠ e-kep, με το ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ. Σημειώνεται μάλιστα, ότι για κάθε πρόγραμμα απασχόλησης του ΟΑΕΔ που θα υλοποιείται με ηλεκτρονική αίτηση μέσω των ΚΕΠ, ο ΟΑΕΔ οφείλει να ενημερώνει την Διεύθυνση Οργάνωσης & Λειτουργίας των ΚΕΠ του Υπουργείου Εσωτερικών, δέκα (10) ημέρες πριν από την έναρξη κατάθεσης των σχετικών αιτήσεων και να αποστείλει στην υπηρεσία αυτή, εντός της ίδιας προθεσμίας, υπόδειγμα του τύπου της αίτησης που θα χρησιμοποιηθεί μαζί με οδηγίες, για την συμπλήρωσή της και ορισμό του χρόνου, εντός του οποίου θα γίνεται η κατάθεση των αιτήσεων.

Πηγή:"www.diorismos.gr"

 

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael