Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7


pvaigaiou

 
 
 

 

           
Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου
            Δ/νση Ανάπτυξης Π.Ε. Χίου
                                                                                           Χίος 11-12-2013
            Διαδικτυακό Παρατηρητήριο
                          Εργασίας
 

  

Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7.


          Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το Έργο «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7» απευθύνεται σε Πολίτες της Ε.Ε. και υπηκόους τρίτων χωρών ανεξαρτήτως καταγωγής, από την ηλικία των 16 ετών και άνω, που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.
         Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν τις γλωσσικές δεξιότητες και τις πρακτικές, κοινωνικές και διαπολιτισμικές ικανότητες που απαιτούνται για την κοινωνική ένταξη των ίδιων και των οικογενειών τους.
         Τα ΔΩΡΕΑΝ προγράμματα εκπαίδευσης που θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο είναι:
Επιπέδου Α1: Εισαγωγικά μαθήματα στην ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό, καθώς και στον τρόπο ζωής της ελληνικής κοινωνίας (Αρχαρίων και Ψευδοαρχαρίων), διάρκειας 125 ωρών
Επιπέδου Α2: Μαθήματα Ελληνικής Γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής Ιστορίας και Ελληνικού Πολιτισμού, διάρκεια 175 ωρών.
         Οι εκπαιδευόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να συμπληρώσουν μία αίτηση και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
         Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη των προγραμμάτων Μαρίκα Καρίβαλη στο τηλ. 22710-42466, στη διεύθυνση Δαμαλά 25, Χίος, (Δευτέρα έως Σάββατο, 09:30-13:30) και στο e-mail: mkarivali@gmail.com.

                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael