Μια φοιτητική ΑΚΑδημία υποδοχής


pvaigaiou

 
 
 

Μια φοιτητική ΑΚΑδημία υποδοχής

     ΓΙΑ δεύτερη χρόνια, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου εφαρμόζει ένα πρότυπο σύστημα εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών, με την ονομασία ΑΚΑδημία. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στοχεύει αφενός στη ζεστή υποδοχή και ομαλή ένταξη των νέων φοιτητών στην πανεπιστημιακή κοινότητα του Αιγαίου και αφετέρου στην αναβάθμιση των διοικητικών διαδικασιών και την ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας.
Όπως μας ενημερώνει σχετικό δελτίο Τύπου :
     «Η επιτυχία που γνώρισε η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος στα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Μυτιλήνης το 2007, ενθάρρυνε  την επέκταση του προγράμματος και στα υπόλοιπα νησιά που φιλοξενούν Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
     Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του προγράμματος ΑΚΑδημία, οι πρωτοετείς φοιτητές, με τη βοήθεια ενός ιδιαίτερα εύχρηστου ιστότοπου 
www.aegean.gr/2008 , έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη διαδικασία εγγραφής και να προετοιμάσουν το σύνολο των απαιτούμενων δικαιολογητικών πριν φτάσουν στη Σχολή τους. Έτσι, φτάνοντας στο Πανεπιστήμιο χρειάζεται να κάνουν ελάχιστα πράγματα για ένα ολοκληρώσουν την εγγραφή.».
Πληροφορίες δίνονται στη Δ/νση Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας και στη Δ/νση Δημοσίων –Διεθνών Σχέσεων & Δημοσιευμάτων.
Τηλ 22510-36003
www.aegean.gr

Πηγή: Εφημερίδα Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael