Βραβεία σε αριστούχους των νησιών του Αιγαίου


pvaigaiou

 
 
 

Βραβεία σε αριστούχους των νησιών του Αιγαίου

     Τους άριστους των αιγαιοπελαγίτικων νησιών βράβευσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας.
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο κτήριο της Παλιάς Βουλής η τελετή βράβευσης των καλύτερων μαθητών και μαθητριών, σπουδαστών και αθλητών και αθλητριών των νησιών του Αιγαίου.
     Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Αναστάσης Παπαληγούρας, ο οποίος αναφέρθηκε στην κοινωνική σημασία της βράβευσης και του δημόσιου επαίνου αλλά και τη σημασία του Αιγαίου πελάγους και των ανθρώπων του στην ιστορία και τη ζωή του τόπου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι και διπλώματα σε:
- 72 διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων από τα νησιά με πληθυσμό κάτω των 3.000 κατοίκων που συνεχίζουν τη φοίτησή τους στις λυκειακές τάξεις των νησιών τους.
- 20 αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στη δύναμη τοπικών σωματείων, με διεθνείς και πανελλήνιες διακρίσεις στο στίβο και στο ναυταθλητισμό.
- 12 αριστούχους σπουδαστές και σπουδάστριες του Προπαρασκευαστικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου και
- 19 αριστούχους μαθητές, παιδιά των υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Για τις υποτροφίες διατίθεται ετησίως το ποσό των 118.000 ευρώ.

Πηγή: "www.chiosnews.com"

 

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael