Πρόσκληση για την ενισχυτική διδασκαλία στα Δημοτικά


pvaigaiou

 
 
 

Πρόσκληση για την ενισχυτική διδασκαλία στα Δημοτικά

      Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του υπουργείου Παιδείας προχώρησε στην ανακοίνωση υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της έναρξης της νέας περιόδου του Επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση 2007-2013» για την πράξη «Ενισχυτική Διδασκαλία στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση», προϋπολογισμού 8.000.000 ευρώ.
     Στόχος της πράξης είναι να προσφέρει τη δυνατότητα στους μαθητές που κρίνεται ότι χρειάζονται επιπλέον διδακτική βοήθεια, να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα προγράμματα διδασκαλίας στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών.
     Κατά προτεραιότητα παρέχονται προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές των τάξεων Α΄ και Β΄ Δημοτικού που δεν κατέκτησαν τους βασικούς μηχανισμούς ανάγνωσης, γραφής και αριθμητικού υπολογισμού.
     Τα τμήματα της ενισχυτικής διδασκαλίας δύναται να λειτουργούν σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους ή για ορισμένο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες και την πρόοδο των μαθητών που τα παρακολουθούν και γίνονται στο χώρο του σχολείου.
     Το ημερήσιο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας καλύπτει, ανάλογα με τις ανάγκες και τον αριθμό των μαθητών που το παρακολουθούν, διδακτικές ώρες κατά ή μετά τη λήξη του ημερήσιου ωρολογίου προγράμματος.

Πηγή:www.proslipsis.gr

 

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael