Προκήρυξη 1Π/2008 του διαγωνισμού εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ16.01 μουσικής


pvaigaiou

 
 
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ
ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ
ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ 16.01 ΜΟΥΣΙΚΗΣ
(ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Π/2008)

     Ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι που εμπίπτουν στις ειδικές διατάξεις για τα άτομα με έλλειψη φυσικών σωματικών δεξιοτήτων (ΔΙΠΠ/Φ.ΑΣ.2.1/οικ.10344, Φ.Ε.Κ. 594, 21.5.2001, τ. Β’) και των οποίων οι αιτήσεις έγιναν δεκτές από την Ειδική Επιτροπή Διαγωνισμού θα διαγωνισθούν στο εξεταστικό κέντρο που θα λειτουργήσει στο κατάστημα του ΑΣΕΠ στην Αθήνα (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι), ανεξαρτήτως της Νομαρχίας την οποία είχαν δηλώσει ως τόπο εξέτασης.
     Οι υποψήφιοι των οποίων οι αιτήσεις για την παραπάνω ειδική εξέταση δεν έγιναν δεκτές μπορούν να λάβουν μέρος στο γραπτό διαγωνισμό μαζί με τους λοιπούς υποψηφίους, σύμφωνα με τη δήλωση προτίμησής τους και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα και τον πίνακα των εξεταστικών κέντρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
     
Όλοι οι υποψήφιοι (δεκτοί και αποκλειόμενοι) έχουν ήδη ενημερωθεί εγγράφως και τηλεφωνικώς. Εάν κάποιος από τους υποψηφίους της παραπάνω κατηγορίας δεν έχει λάβει σχετική ειδοποίηση, παρακαλείται να απευθυνθεί στο ΑΣΕΠ (τηλ. 213-1319364 και 213-1319414).
      Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι υποψήφιοι οφείλουν να προσέλθουν στα εξεταστικά κέντρα τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν από την έναρξη της κάθε εξέτασης. 

Πηγή: ΑΣΕΠ - ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

 

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael