Παράταση στα πιστοποιητικά πληροφορικής για τουλάχιστον τρία χρόνια


pvaigaiou

 
 
 

Παράταση στα πιστοποιητικά πληροφορικής
για τουλάχιστον τρία χρόνια

 
     Παράταση τουλάχιστον τριών ετών στην ισχύ των πιστοποιητικών πληροφορικής που λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου 2007 προσανατολίζεται να δώσει ο Οργανισμός Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ), ενώ ανάλογη παράταση θα προβλέπεται επίσης και για τα πιστοποιητικά εκείνα που λήγουν το 2008.
     Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΕΕΚ δείχνει αποφασισμένο να ακυρώσει στην πράξη την (παράλογη) διάταξη της υπουργικής απόφασης για ανανέωση των πιστοποιητικών πληροφορικής, παρατείνοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα την ισχύ τόσο αυτών που εκδόθηκαν πριν από την εφαρμογή της υπουργικής απόφασης και λήγουν τον Δεκέμβριο του 2007 όσο και των μεταγενέστερων. Μάλιστα μερικά μέλη του συμβουλίου εκτιμούν ότι η ανανέωση θα πρέπει να είναι πενταετούς διάρκειας "για να μην ασχολούμαστε με αυτό το θέμα", όπως χαρακτηριστικά λένε. Το ποιά τάση τελικά θα επικρατήσει, θα φανεί στην απόφαση που θα εκδώσει ο Οργανισμός μέσα στο Νοέμβριο.
     Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό ότι οι κάτοχοι πιστοποιητικών πληροφορικής δεν χρειάζεται να προχωρήσουν σε διαδικασία ανανέωσης, αφού αυτά θα γίνονται κανονικά δεκτά στις προσλήψεις του δημόσιου τομέα και τα επόμενα χρόνια.

Πηγή: www.proslipsis.gr

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael