Μεταπτυχιακό για υπαλληλικά στελέχη


pvaigaiou

 
 
 

Μεταπτυχιακό για υπαλληλικά στελέχη

 
      Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια υλοποίησης Διεθνούς Μεταπτυχιακού Προγράμματος προετοιμασίας της ευρωπαϊκής υπαλληλίας, των διοικητικών στελεχών της Ευρώπης, όπως προκύπτει από συνέντευξη που παραχώρησε ο πρύτανης Πανεπιστημίου Αν. Τρούμπης στο περιοδικό της ΝΕΛ «Θαλασσινή αύρα»
      Ο κ. Τρούμπης, αφού αναφέρεται στη συμβολή του Πανεπιστημίου για την ανάπτυξη των νησιών μας, στην ιστορία του και στις προοπτικές του, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη δυναμική που πρέπει αυτό να αναπτύξει, μέσα από πρωτοπόρα προγράμματα και κύκλους σπουδών όπως το παραπάνω.
    «΄Εως τώρα στοχεύουν  στην επιμόρφωση και κατάρτιση των υπαλλήλων στο δίκαιο και  στα οικονομικά, ενώ παρατηρείται συστηματικό έλλειμμα στις άλλες πολιτικές, όπως  το περιβάλλον, ο πολιτισμός, η μετανάστευση, οι εθνικές διαμάχες και κρίσεις, σε αντικείμενα δηλαδή των κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιστημών. Κατανοεί εύκολα κανείς τι ρόλο θα μπορούσε να διαδραματίσει για τα 44 κράτη μέλη και κράτη παρατηρητές του Συμβουλίου της Ευρώπης η παροχή εξειδίκευσης στα υπαλληλικά τους στελέχη σε όλα αυτά τα αντικείμενα από ένα Διεθνές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα. Και αυτή η δραστηριότητα., μπορεί να υπάρξει στο διεθνή χάρτη εντοπισμένη στα νησιά μας», Δήλωσε ο κ. Τρούμπης 

Πηγή: Εφημερίδα Πολίτης

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael