Διανομή ηλεκτρονικών υπολογιστών σε 126.000 μαθητές της Α Γυμνασίου


pvaigaiou

 
 
 

Διανομή ηλεκτρονικών υπολογιστών σε 126.000 μαθητές της Α Γυμνασίου
 
     Κοινή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχαν σήμερα,  ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών κ. Γιάννης Παπαθανασίου. Αντικείμενο της συνάντησης υπήρξε η πρωτοβουλία για τη διανομή μαθητικών ηλεκτρονικών υπολογιστών σε όλους τους μαθητές της Α Γυμνασίου όλης της Ελλάδας.
     Κατά την συνάντηση αποφασίστηκε με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στις 11 Σεπτεμβρίου, να διανεμηθεί από τα σχολεία στους γονείς/ κηδεμόνες κάθε μαθητή της Α Γυμνασίου ένα κουπόνι αξίας 450 ευρώ, για την αγορά του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
     Έτσι, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας στις 31 Οκτωβρίου, 126.000 μαθητές της Α Γυμνασίου θα διαθέτουν τον δικό τους προσωπικό μαθητικό ηλεκτρονικό υπολογιστή για χρήση και στο σχολείο και στο σπίτι. Ο υπολογιστής αυτός είναι κατάλληλος για μαθητές και θα περιλαμβάνει προεγκατεστημένα μαθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή, ενώ προβλέπει ελεγχόμενη πλοήγηση στο διαδίκτυο. Επιπλέον θα διανεμηθούν 5.000 διαδραστικοί πίνακες, οι οποίοι θα προσφέρουν απεριόριστες εκπαιδευτικές δυνατότητες στους μαθητές.

Πηγή:"wwwdiorismos.gr"

 

 

aggelies
ergasia
 
chios
chios
 
 kepea
 
 
 

Η ιστοσελίδα chiosjobs.gr ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου
Copyright © 2012 - Π.Ε.Χίου - Redesigned by Tetteris Michael